درخواست نفقه چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۵ #12928878

سلام
چجوری نفقه بگیرم همسرم نفقه نمیده
۱۰ ساله ازدواج کردم

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

میتوانید اقدام به ارسال اظهارنامه نموده و متعاقبا طرح دعوا نمایید

همچنین اگر بیش از ۶ماه ترک انفاق کرده اند میتوانید طرح شکایت کیفری نمایید

با داشتن سند ازدواج و شناسنامه و کارت ملی ، به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید جهت ثبت مطالبه نفقه

سلام
هم می تواند شکایت کیفری کنید و هم می تواند دادخواست حقوقی ارائه نمایید .
در یک برگه عادی شکایت خود را نوشته و آن را به دادگاه ارائه می دهید در این صورت به شکایت خیلی سریع رسیدگی می شود و مرد ملزم و محکوم به پرداخت نفقه خواهد شد البته لازم به ذکر است که نفقه مربوط به زمان حال از طریق کیفری قابل مطالبه و آن مربوط به گذشته با ارائه دادخواست حقوقی قابل پرداخت است .

سلام
ابتدا اظهارنامه ای ارسال نمایید و در صورتی که نتیجه حاصل نشد اقدام به ارائه دادخواست مطالبه نفقه نمایید.همچنین میتوانید علیه ایشان شکایتی مبنی بر شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید.

نفقه یعنی تامین هزینه زندگی زن که شامل خانه، اثاثیه، منزل، غذا، لباس، دارو و درمان بوده که از زمان عقد دائم بر عهده شوهر است. محاسبه میزان نفقه بر مبنای شئونات خانوادگی زن، عرف و عادت ساکنان هر منطقه و وضع مالی مرد میباشد. اگر همسر شما نفقه را بر اساس قانون به شما نمیدهد می توانید دادخواست مطالبه نفقه یا شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید. نفقه لزوما وجه نقد نیست

با سلام
نفقه فقط پول دادن نیست؛ اگر همسر شما خانه و اثاث خانه و خورد و خوراک و هزینه های درمان و ... شما را نمی دهد می توانید علیه ایشان در شورای حل اختلاف دادخواست نفقه دهید.

سلام، اگر شما برای تمکین خاص و عام زناشوئی مشکلی نداری لذا ابتدا دعوای عدم پرداخت نفقه رو در دادسرا مطرح کنید قطعا محکوم به پرداخت حق و حقوق شما از جمله نفقه خواهند بود