میشود دیه و خسارت گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۴ #12925509

سلام
با موتورم با یک موتور دیگه تصادف کردم، هم موتور خسارت برداشت و هم خودم زخمی شدم و اون موتور سوار از سر صحنه فرار کرد و بنده با اورزانس به بیمارستان رفتم و مقدازی کوفتگی و زخم داشتم، من خودم گواهینامه ندارم ولی مدارک موتورم کامل میباشد ولی اون موتور سوار مدارک نداشت

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد ماده ۲۱ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه ، صندوقی به نام «صندوق تامین خسارتهای بدنی» پیش‌بینی‌شده که شما می‌توانید از آن صندوق ، خسارات بدنی وارده بر خود را مطالبه کنید . هزینه‌های درمان جراحتهای ناشی از تصادفات رانندگی که طول درمان پیش‌بینی‌ناپذیر دارند ، مطابق مقررات قانونی ، بایدضمن شکایت با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه خسارت را خواستار شوید . در این صورت ، دادگاه پس از تکمیل تحقیقات و مهیا شدن پرونده کیفری برای صدور حکم در خصوص ضرر و زیان مورد مطالبه نیز حکم صادر می‌کند .

با سلام وقت شما بخیر
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و با در دست داشتن مدارک مالکیت خودرو و ارائه بیمه نامه خود شکواییه ثبت با تقاضای ترسیم کروکی صحنه حادثه و ذکر موضوع متواری شدن شخص راننده خاطی و تعیین میزان درصد خطای فرد خاطی متواری؛ اعلام نظر کارشناس تصادفات ؛استعلام راهرو از پلاک خودرو شخص متواری قطعا اطلاعات شخص مشخص خواهد شد..ثبت شکواییه به اطلاعات فرد خاطی به صورت ناشناس و مجهول المکان..قوه قضاییه پیگیر موضوع خواهد شد .
چنانچه کوچکترین سر نخی ارائه دهید قطعا شخص خاطی شناسایی میشود.
اما چنانچه اطلاعاتی از شخص متواری خاطی به دست نیاید شما خسارت وارده را از طریق بیمه خود تا سقف تعیین شده میتوانید دریافت نمایید .
از باب نداشتن مدرک گواهینامه نیز مبلغی از باب جنبه عمومی جرم محکوم به پرداخت در حق صندوق دادگستری خواهید شد.
موفق باشید