بنده برای اثبات واریزی از سوی بانک چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۲ #12925009

اینجانب کارمند قراردادی بانک بوده و حقوقم را مستقیم بانک پرداخت مینمود، لاکن حق بیمه واریز نکرده و بنده به تامین اجتماعی عوارض شدم و تامین اجتماعی از بانک استعلام نمود که وجه های پرداختی از سوی بانک بوده است یا نه،، بانک جوابی نداده و تامین اجتماعی هم اعلام کرده که نمیتوانیم تصمیم بگیریم.

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ب شعبه دیگری بروید پرینت بگیرید و ب تامین اجتماعی داده و تصمیم گیریمیشود

با سلام
شما با استناد به واریزی مستقیم حقوق از سوی بانکی که در انجا مشغول به فعالیت بوده اید میتوانید در تامین اجتماعی ادعای خود را ثابت نمایید در غیر اینصورت با ارسال اظهارنامه ای به بانک خواهان پرداخت حق بیمه خود باشید در غیر جوابگویی مناسب ، با تنظیم شکایت علیه بانک و با داشتن شاهد اقدام قانونی نمایید .

به شعبه دیگری مراجعه و پرینت ممهور به مهر بانک گرفته و با توجه به مشخصات واریزی، اداره کار یا شعب تامین تصمیم می گیرند