می تونیم اقدام به پس گرفتن این قسمت از زمین بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۹ #12923179

سلام خدا قوت سوال من یکم طولانی ولی خیلی مهمه لطفا تا آخر بخونید و باتشکر از جوابی که میدهید: مقداری از زمین ما که دارای سند و نقشه تک برگی ثبتی هست داخل زمین همسایه ما هست .زمین ما رو پدر بزرگ ما در دهه ۵۰ از مالک به طور رسمی خریداری کرده و در همو ن زمان هم این نقشه توسط کارشناس ثبت کشیده شده و زیر سند تک برگی نیز درج شده.ما چند سال پیش بعد از فوت پدر و تقسیم زمین متوجه این موضوع شدیم و چون در این زمان این ملک که مقداری از زمین ما در اون هست توسط صاحب فروخته شده بود و این قسمت مورد نظر به صورت صخره و درخت بود و مرز روی زمین بامرز داخل سند چند متر فاصله داشت به اون صاحب جدید اطلاع ندادیم و البته به گفته صاحب قبلی زمین هنگام فروش این قسمت از باغ رو که صخره ای و غیر قابل استفاده بوده همینطوری به خریدار داده وشاید هم چون داخل سندش نبوده این حرف رو زده.حالا خریدار این قسمت از زمین رو به پسرش داده و ایشون بعد برداشت صخره مشغول ساخت یک خانه در اون هست.مشکل از اینجا شروع میشه که این قسمت چسبیده به حیاط ما هست و روی یک تپه واقع شده ودر طراحی منزل هم چندین پنجره و بالکن رو به منزل ما تعبیه شده که اگر ما این قسمت رو روی زمین می گرفتیم به دلیل اینکه دیگه فاصله ای نمی موند امکان این کار وجود نداشت.و درضمن این آقا هنوز منزل نکرده و همسایه نشده شروع کرده به مزاحمت و بی احترامی و تهدید.حالا سوال من این هست که ما الان می تونیم اقدام به پس گرفتن این قسمت از زمین بکنیم اگر میتونیم به چه صورت این کار رو انجام بدیم و عنوان شکایت ما چطور باشه و اینکه اگر موفق به پس گرفتن زمین شدیم اون قسمت از بنا که داخل زمین ما میشه تکلیفش چی هست و اینکه اون آقا می تونه علیه ما شکایتی مبنی بر ایجاد ضرر و یا هر چیز دیگه ای داشته باشه؟البته الان که این آقا اقدام به حصار کشی بین زمین ما و خودش کرده این موضوع رو به ایشون گفتیم که قبول نکردن و حتی عنوان کردن که این موضوع برعکس هست در حالی که ماسند و نقشه ثبتی داریم و چند سال پیش هم موقع تحویل سند که کارشناس اداره ثبت تشریف آورده بود مرز واقعی سند رو که داخل باغ ایشون هست با جی پی اس معلوم کرده بود.امکان این وجود داره که دو تا نقشه ثبتی معتبر قدیمی مرز هاشون داخل یکدیگر باشه؟ونیز اگر این آقا این قسمت رو به پسرشون واگذار کرده باشن و ایشون برای این قسمت سند تک برگی گرفته باشن امکان داره اداره ثبت این قسمت روکه داخل سند قبلا ثبت شده ما هست طبق نقشه جدیدی که ارایه داده باشن همراه مابقی زمین که متعلق به خودشون بود یک جا به نامشون نقشه رسمی و سند داده باشن و یا اینکه این قسمت در سند رسمی ایشون آورده نشده؟اگر این قسمت رو هم سند گرفته باشن تکلیف چی میشه؟ با تشکر از صبر وحوصله شما.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
مشروحه شما مطالعه شد. راه برای گرفتن ملک هست. البته مدارک شما هم باید رویت بشه
بدلیل اینکه سئوال و پاسخ طولانی هست در صورت تمایل می توانید از خدمات مشاوره تلفنی با اینجانب بهره مند گردید.
موفق و پیروز باشید