در چه صورت ناشزه خواهم شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱۶ #12911303

با سلام
من یه ماه که قهرم خونه پدرم البته اینجوری که بگم قهر نیستم اومدم واسه مهمونی چند روز بمونم خونه پدرم و بعد این که به همسرم پیام دادم که بیا دنبالم اومدشو بعد که اومد سر مسائلی که قبلا طلاهای بنده رو فروخته بود و قرار بر این بود که همین ماه برام بخره مشکل پیش اومد و گفتش که نمیخرم منم حاضر شدم برگردم تو حیاط بودم ولی ایشون از بازگشت من ممانعت کردن و گفتن که بشین همین جا نمیبرمت پس. خلاصه هیچ خبری از ایشون نشد نه پیام نه زنگ نه واسطه مبنی بر این که من برگردم هیچ کسی رو نفرستاد.فقط مادرشون چن وقت زنگ زد به پدرم که توافقی جدا بشن و پدرم قبول نکردن و الان نزدیک یه هفتس یه ابلاغیه برای بنده اومده که شوهرم درخوتست الزام به تمکین داده و گفنه که چند نفری رو واسطه کردم ولی خانوم برنگشن درحالی که کسی و نفرستادن حتی خودشم نگفت که برگرد میخاستم بدونم یه ماه دیگ باید برم دادگاه در چه صورتی میتونن زن و ناچیزه کنن من باید چیکار کنم که ایشان خودشون مانع من شدن ممنون ازتون که راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعی عدم تمکین صادر گردد زوجه ناشزه محسوب شده و مستحق نفقه نمیباشد

سلام
شما باید تمکین کنید وبه منزل مشترک برگردید تا ناشزه محسوب نشود چون هنوز علقه زوجین بین شما برقرار است پس در اولین فرصت به منزل مشترکتان برگردید تا ناشزه محسوب نشود نفقه به شما تعلق بگیرد.

سلام
ناشزه یعنی شخصی که از همسر خود پیروی نمی کند به همین علت نفقه نمی گیرد

در صورت عدم تمکین ناشزه محسوب می شوید و نفقه به شما تعلق نمی گیرد و همسر شما می‌تواند طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کند.

باسلام
برای اینکه ناشزه محسوب نشوید میتوانید تمکین نموده و به خانه مشترک جهت زندگی برگردید
اگر تمایل به زندگی دارید بهتر است متتظر دادگاه نمانید و همین فردا به خانه مشترک برگردید
موفق باشید

سلام بهتر است که شما برگردید منزل مشترک که نفقه به شما تعلق بگیره

اینکه ایشون از شما درخواست نکرده که شما برگردید دلیل موجه و قانونی برای عدم تمکین شما نیست. مادامیکه علقه زوجیت میان شما و همسرتان وجود دارد شما مکلف به زندگی در منزل شوهر هستید و بس. بنابراین اگر به منزل همسرتان بازنگردید وی میتواند به راحتی عدم تمکین شما را اثبات و از ان تاریخ به بعد شما مستحق نفقه نیستید