در مورد فرزندخواندگی چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۴۵ #12890828

ما کودکی را در پنج سالگی به فرزند خواندگی گرفتیم الان بیست ساله است مادرش پیدا شده و اصرار دارد که برود تست دی ان ای بدهد. برادر دیگری دارد که دو سال از او کوچکتر است. میگوید برای معافیت سربازی اش مشکلی پیش امده این مادر از شوهرش که معتاد بوده چهارده سال پیش جدا شده است. پسرم دوست ندارد نام فامیل ما را از دست بدهد ضمنا این بچه به مدت یکسال و اندی در بهزیستی بوده است. حالا نگران است که با دادن تست دی ان ای ناچار بشود نامش را عوض کند . ایا میتواند تست را ندهد یا مادرش میتواند نام جدیدش را بگیرد . در ضمن دو شناسنامه و دو کد ملی دارد . ما شناسنامه یا حتی کپی اش را هم ندیدیم.

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت رسیدن به سن قانونی می تواند خودش تصمیم بگیرد اما شایسته است برای رفع ابهام بنا به صلاحدید شما، همکاری شود تا مادری از مهر خودش به فرزندش باز نماند.

بادرودوسلام مستندومستدل به سن قانونی ایشان خودشان باید اتخاذ تصمیم نمایند.

با احترام تصمیم با خود شخص است

با توجه به سن قانونی ایشان خودشان باید تصمیم اتخاذ کنند

درود
ملزم به انجام تستDNA یا در صورت اثبات نسب ملزم به تغییر نام خانوادگی نیستند .

با توجه به سن ایشان درصورتی که ایشان قبول نکند کسی نمی تواند وی را الزام به انجام این عمل نماید

با سلام سن ایشان و تمایلشان به حفظ نام خانوادگی شما و مسائل درسی و مدارک تحصیلی میتوانند دلائل خوبی برای حفظ شناسنامه جدید ایشان باشد.