چگونه از سواستفاده از کپی کارت ملی و کپی شناسنامه جلوگیری نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۴۰۴ #12889074

باسلام
چند ماه پیش برای استخدام به یک مدرسه مراجعه کردم از من کپی کارت ملی، کپی شناسنامه و معرفی نامه از دانشگاه گرفتند و قرار شد موقت مشغول به کار شوم بعد از سه ماه به نتیجه ای نرسیدیم و وقتی ازشون خواستم مدارکم را بهم تحویل دهند معلوم شد که مدارک گم شده و تنها فرم استخدامم هست از آنجائیکه امکان سواستفاده از مدارکم وجود داشت به آموزش و پرورش مراجعه کردم و شکایتی تنظیم کردم تا مدرسه مسئولیت هرگونه سواستفاده از مدارک را برعهده گیرد ولی مدیر با من تماس گرفت و من را تهدید کرد که اگر از شکایتم انصراف ندهم ادعای حیثیت میکند و کلا منکر می‌شود که مدرکی از من گرفته و با کمال خونسردی گفت تو که هیچ رسیدی از من نداری پس نمیتونی ثابت کنی.
آیا واقعا امکان اثبات وجود ندارد؟ من چطوری جلوی سواستفاده از مدارکم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمیتوانید اقدامی کنید.

بادرود اکنون کاری نمیتوان کرد

دادن‌اظهارنامه‌ هیچ اثری ندارد . چون مهم اثبات آن است یعنی شما هیچ رسیدی دال بر دادن کپی مدارک به مدرسه ندارید .

سلام
طی ارسال اضهارنامه ای خواستار استرداد شناسنامه و کارت ملی خود شوید
در صورتیکه نتیجه حاصل نشد دادخواستی مبنی بر همین موضوع برای ایشان ارسال نمایید

با سلام.
ابتدا اگر مطمئن هستید که مدارک را به مدرسه تحویل داده اید
شرح ماوقع را بصورت مکتوب به کارشناس حراست.اموزش وپرورش مربوطه گزارش نمائید. ۲.از مدرسه مربوطه به کارشناس ارزشیابی و پاسخگویی به شکایات آموزش وپرورش مربوطه شکایت کنید .۳.برای جلوگیری از سوء استفاده از مدارک خود.
در اولین فرصت موضوع را به کلانتری محل خود ویا دادسرای حوزه قضایی گزارش کنید درواقع اعلام مفقودی مدارک نمائید.
که درصورتی فردی سوء استفاده نماید مسئولیت قانونی متوجه شما نشود....

سلام
به مرجع مزبور اظهارنامه تقدیم و تقاضای استرداد مدارک را کنید.