مطالبه خسارت ناشی از توقیف خودرو بابت ۲ سال توقیف در پارکینگ راهنمایی و رانندگی اعم از استهلاک شامل حال بنده میشود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۶۴۵ #12876630

با سلام
در سال ۹۸ علیه اینجانب بابت چک ضمانتی که به طرف مقابل دادم دعوی مطالبه وجه چک صورت گرفت،که خواهان با تامین خواسته خودرو اینجانب را توقیف نمود و به پارکینگ فرستاد.
بعد از ۲ سال دادگاه تجدید نظر با قرار عدم استماع دعوی،رای به نفع اینجانب داد.
سوال بنده ؛
۱- ایا مطالبه خسارت ناشی از توقیف خودرو بابت ۲ سال توقیف در پارکینگ راهنمایی و رانندگی اعم از استهلاک خودرو،هزینه پارکینگ و غیره... شامل حال بنده میشود یا خیر
اگر میشود چه رقمی بابت خسارت روزانه معین میشود.
۲- ده میلیون تومان هزینه تمبر یعنی ۴/۵ ٪ هزینه تمبر در مرحله تجدید نظر
۳- هزینه وکیل دادگستری
میتوانم مطالبه کنم یا خیر

لطفا نسبت به هر سه خواسته اینجانب دقیق راهنمایی بفرمایید
ممنونم

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید برای مطالبه خسارات هزینه دادرسی و ..دادخواست مطرح کنید

دادخواست مطالبه خسارت ارائه بدهید.

می توانید اجرت المثل مطالبه کنید.

سلام با دادخواست جداگانه برای هر کدام میتوانید مطالبه خسارت کنید

با سلام . خسارات قابل مطالبه است

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید

باسلام
باید دادخواست مطالبه خسارت و ضرر و زیان بدید و دادگاه به کارشناسی ارجاع و حکم مقتضی صادر میکنه