وثیقه یا ضامن ندارم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۲۲۳ #12875680

با سلام خدمت وکلای محترم
احتراما به عرض میرساند طی شکایت باجناق از بنده بدلیل اهانت و توهین نامه ای از کلانتری جهت پاره از توضیحات واصل گردید و تحویل گیرنده همسر بنده بود و هیچ اطلاعی به من نداد چون فکر میکرد با واسطه گری ماجرا تمام بشه، اکنون بعد از مدتی ابلاغ الکترونیکی به بنده شده که در دادیاری حضور پیدا کنم بهمراه ضامن.
سوال بنده
۱- بنده ضامن ندارم چکار باید انجام بدم؟
۲- اگه وکیل بگیرم آیا بازم لازم هست در دادگاه حاضر بشم؟
۳- با توجه به اینکه بنده ۳ دلیل محکمه پسند دارم که در تاریخ وقوع جرم در اداره حاضر بودم، بازم نیاز هست ضامن ببرم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی بهرحال ضامن ببرید و از خود دفاع نمایید در صورت صدور منع تعقیب حق شکایت و اعاده حیثیت دارید

سلام
می توانید یکی از دوستان یا همکاران کارمند خود را به همراه خود ببرید عدم حضورتان ممکن است به ضرر شما باشد

سلام
می توانید بجای ضامن وثیقه یا سند ببرید یا فردی معتمد را ببرید که کفیل شما شود
در جلسه اول جهت تفهیم اتهام حتما باید شخص متهم حاضر باشد
داشتن دلایل کافی نیست و همراه داشتن ضامن یا وثیقه یا کفیل محکم تر است

شما در صورت عدم حضور جلب خواهید شد .کارمندی را به همراه فیش حقوقی برای ضمانت به همراه خود ببرید سپس دلایل و مدارک خود را ارائه دهید

ضامن ( فیش حقوقی یاجواز کسب ) نداشته باشید بازداشت می شوید
وکیل کارش دفاع است . تفهیم اتهام به متهم میشود نه به وکیل لذا جهت تفهیم اتهام حضور شما الزامی است

با سلام ووقت بخیر
درصورت عدم معرفی ضامن بازداشت خواهید شد و با حضور وکیل هم خودتون باز باید درمراحل اولیه حضور داشته باشید و ضامن هم معرفی کنید و درمورد اینکه درتاریخ وقوع جرم دراداره بودید دراثنای رسیدگی و درتحقیقات مقدماتی دادسرا رسیدگی میشود ارتباطی به معرفی ضامن ندارد .

سلام
برای دادیار اتهام ثابت شده و قرار کفالت صادر نموده است.
در صورت وقوع جرم توهین،
با ابراز دلایل خود از جمله شهادت شهود موضوع را ثابت کند.
یکی از حقوق شما ، حق دفاع است که می‌تواند شخصا در دادسرا و دادگاه حضور یافته و از خود دفاع کند
یا همراه وکیل یا بدون وکیل حضور پیدا کنید
اظهارات شما شنیده می شود و تشخیص میزان تاثیر و ارزش این اظهارات
در علم قاضی در حدود نشانه های قضایی با دادگاه است