در جلسه اول دادگاه در حضور قاضی باید مبلغ رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۳ #12873250

سلام
توافق کردیم سر یه مبلغی جدا بشیم میخواستم بدونم من در جلسه اول دادگاه در حضور قاضی باید
مبلغ رو بگیرم و اینکه اگر گفتن باشه محضر قبول نکنم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توافق شما دادگاه رای را صادر خواهد کرد و طبق رای صادره باید اقدام نمایید

در خصوص توافق صورت گرفته موضوع را در دادگاه بیان نمایید اما در دادگاه این امر اجرا نمیشود و معمولا اجرای صیغه طلاق منوط به انجام تعهدات میگردد.

با سلام در دادگاه تصمیمات گرفته می شود رای صادر میگردد بعد صدور رای و قطعی شدن پ گذشتن موعد قانونی رای قابلیت اجرایی پیدا میکند .در جلسه دادگاه پولی رد و بدل نمی شود

با سلام بعد از صادر شدن رای و قطعیت به اجرا گذاشته میشود و در صورت عدم جلب میشود

با سلام میتوانید به دفترخانه بروید و در آنجا مبلغ پرداخت شود یا در روز جلسه دادگاه چک تضمینی گرفته شود ولی قاضی به مسائل مالی شما و رد و بدل شدن پول رسیدگی نمیکند .

باسلام
قاضی مطابق توافقات رای صادر میکند و بعد از قطعی شدن اجرا میشود

درود
بله توافقات خود را در دادگاه می توانید بیان کنید.