آیا همسرم با گرفتن نامه از پزشک می تواند باکره بودن و تمکین نکردن خود را ثابت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۶ #12869805

رای تمکین در دادگاه بدوی به نفع من صادر شده علی رغم نامه اینکه همسرم گفته با ۲ بچه من هنوز دخترم و باکره ام حالا اعتراض زده که :۱- شوهرم مشکل ناتوانی جنسی دارد و من غیر مدخوله ام و نیز مشکل اعصاب و روان دارد
۲- از روی دفترچه درمانی سال ۸۸ من که به دکتر ارولوژیست و کلیه و جاری ادراری مراجعه کرده ام کپی گرفته و ضمیمه اعتراضش کرده ۳- ما یک سال پیش که رفته هیچ در گیری نداشتیم و ایشان نامه از یک دکتر ارتوپد بیمارستان اورده که من از ناحیه کتفم اسیب دیدم و ایشان هم چنت تا قرص براشون نوشته و فرستادشون عکس برداری و کلی دروغ و ادعاهای کذب دیگه ۴- استناد کرده به پرونده ضرب و شتم و ترک انفاق سال ۸۸ که همگی مختومه شده ۵- دوباره نامه از پزشک زنان و زایمان اورده که من باکره ام و هیچ گونه دخولی در من انجام نشده ۶- از پیامهای تلگرامی که بین ما رد و بدل شده هر چی خودش گفته پاک کرده و تمامی حرفهای من که بعضا از روی عصبانیت در برج ۱۱ پارسال بنده بوده اسکرین شات گرفته و گپی کرده زده ضمیمه اعتراضش که این اصلا توی پیاماش به من توهین کرده و اصلا من رو نمیخواد و فقط برای اینکه نفقه نده دادخواست تمکین داده و دادگاه رو گول زده خواهشا راهنماییم کنید که در دفاعیه تجدید نظر استان چی بگم و البته در این یک ساله بچه ها پیش خودم هستند و بنده کارمند بانکم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل اینکه مشکل شما همچنان با توجه به پاسخ های متعدد قبلی حل نشده است بهتر است وکیل اخذ نمایید تا متوجه ضرر غیرقابل جبران نشوید .