می‌خوام شکایت کنم در حق ما خیانت داره می‌کنه و حسابشم مسدود کنن میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۶ #12853749

سلام ما پدرمون فوت کرده ی مغازه واسمون گزاشته ک کار کنیم بردار بزرگترم حق حقوق من خانوادم نمی‌ده زرنگی می‌کنه یجورای مغازه کارتخوان به نام من هست پولایی ک میاد تو حساب روزانه خالی می‌کنه به حساب زنش می‌خوام شکایت کنم در حق ما خیانت داره می‌کنه و حسابشم مسدود کنن که نتونه واریز برداشت کنه چه کارای باید انجام بدم ممنون میشم کمک کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام برای مطالبه سهم الارث خود می توانید اقدام کنید

می توانید نسبت به مطالبه سهم الارث خویش اقدام بفرمائید

باسلام،ابتدا باید بصورت قانونی وبعنوان وراث که ازماترک حق دارید رو دردادگاه اثبات کنید،ایشون حقی ندارن که از حساب شما پول برداشت کنه میتونید داوخواست بدین وتوقیف اموالشوبابت وجوهی که برداشت کرده رو تقاضاکنید

با سلام
ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس می توانید بر علیه برادرتون دادخواست مطالبه حق خودتون را بدهید و همچنین می توانید فعلا مغازه را پلمپ کنید

با درود شما باید ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید تا اموال تقسیم گردد

با سلام ابتدا باید نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید سپس دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید