آیا پس از محاسبه سهم خودم و سهم خریداری شده،میتوانم یکی از واحدها را به طور قانونی،خریداری کنم و اینکه برای افراز چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۸ #12851027

دوستان وکلا و کارشناسان محترم درصورت امکان راهنماییم کنید واقعا ممنونم
ضمنا سایت بسیار عالی و خوبی دارید آرزوی موفقیت و سربلندی برایتان دارم.
ما یک باب منزل ورثه ای مسکونی دو طبقه داریم که کلا از هم مستقل هستند ولی یک سند دارند یعنی پس از ساخت طبقه دوم اقدامی برای افراز و تفکیک سند انجام ندادیم،قیمت طبقه پایین حدود ۴۵۰ میلیون و قیمت طبقه بالا حدود ۲۰۰ میلیون میباشد،۳پسر هستیم و ۵ دختر بعلاوه مادرو پدر بزرگ و مادر بزرگمان که طبق انحصار وراثت پدر و مادر بزرگ دوششم سهم دارند که سهم آنان توسط بنده که پسر هستم خریداری شده،
از وکلای محترم این سوال را دارم که چنانچه پس از محاسبه سهم خودم و سهام خریداری شده (پدر و مادر بزرگم) کل سهم الارث من از ۲۰۰ میلیون تومان بیشتر شود،میتوانم بصورت قانونی یکی از واحدهای مسکونی به اندازه سهم الارثم را درخواست کنم؟
و اگر جواب مثبت است برای افراز و انتقال سند چکاری باید انجام بدهم؟
انحصار وراثت نیز انجام شده است. یا اینکه چون ملک بین تمام ورثه مشاع است باید یکجا فروش برود؟
از صبر و شکیبایی شما کارشناسان محترم ممنونم امیدوارم توضیحات کامل داده باشم.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در صورت توافق و رضایت سایر ورثه اگر حالتی که فرمودید رخ بدهد و سهمالارث شما برابر با قیمت یکی از آن۲واحد گردد،شما میتوانید مراحل افراز و تفکیک را انجام دهید..
و اگر موافق نباشند،شما به عنوان یکی از ورثه تقاضای افراز و تفکیک سهم الارثتان را از اداره ثبت محل وقوع ملک بخواهید..و با انجام مراحل مربوط به افراز و تفکیک در اداره ثبت سند واحد مروبطه را اخذ نمایید.
موفق باشید.

سلام - بله می توانید. باید جهت تقسیم ترکه به دادگاه کراجعه و پس از کارشناسی نتیجه به شما اعلام می گردد/.