اگر من چند ماه دیگر برای نفقه درخواست دهم به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۱ #12849581

سلام و خسته نباشید.
همسرم من را از اردیبهشت ماه از منزل مشترک بیرون کرده و درخواست تمکینش نیز تیر ماه در دادگاه رد شد. اردیبهشت و خرداد نفقه من را پرداخته ولی از تیر ماه تا الان هیچ نفقه ای به من نپرداخته. من نیز اقدامی برای دریافت نفقه نکرده ام. حال اگر من چند ماه دیگر برای نفقه درخواست دهم نفقه به من تعلق میگیرد یا نه؟؟آیا من باید ثابت کنم که ایشان من را به منزل راه نمیدهد یا ایشان باید عدم تمکین من را ثابت کند؟ هیچ حکمی بابت عدم تمکین من از دادگاه ندارد و درخواست تمکین دیگری نیز نداده است و اثاث البیت نیز برای زندگی مشترک ندارد.

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید تقاصاکنید ومطالبه نفقه کنید

با توجه به اینکه حکم الزام به تمکین شما رد شده است با دادن داخواست تفقه حکم به نفع شما صادر خواهد شد.

درفرض سوال چون شما از همسرتان جداهستید و حکم تمکین وی رد شده لذا ازتیر ماه به بعد که به شما نفقه نداده ، شما مستحق نفقه هستید

باسلام
بله چون تمکین ایشون رد شده است ، میتوانید درخواست مطالبه نفقه کنید

اصل بر تمکین زوجه و عدم پرداخت نفقه هست بله ایشون باید مدارک پرداخت و دلیل عدم تمکین بیاورند و به شما نفقه حتی چند ماه مانده تعلق میگیرد

سلام .‌با توجه به این که تمکین ایشان رد شده است اگر دادخواست مطالبه نفقه تقدیم کنید می تونید نفقه را دریافت کنید

باسلام زمانی که دادخواست تمکین ایشان رد شده ایشان موظف به پرداخت نفقه هستند وشما از هر زمانی که بخواهید میتونید برای نفقه معوق وجاری خودتون اقدام کنیدوایشون ملزم به پرداخت هستند اما اینم درنظر بگیرید که طرح دعوی عدم تمکین اعتبار امر مختوم ندارد.. یعنی مجدد ممکنه برای ندادن نفقه طرح دعوی تمکین مطرح کند‌