ایشون هیچ تهدیدی نکردن ولی آیا من میتونم از ایشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۱۶ #12842887

سلام
من دختری هستم ۳۸ ساله که حدود ۱۰ ماه پیش با پسری که حدود ۲۵ سالشه در فضای مجازی آشنا شدم و او از ابتدا به من گفت که ۴۰ سالشه و قصد ازدواج دارد و بعد از مدتی من وابسته ایشون شدم و ایشون منو رها کردن و متاسفانه از طریق تماس تصویری برای ایشان بدنمو نشون دادم و اسکرین چت ها و تماس تصویری را نیز دارم
و ایا ایشون میتونن این پیام ها را انکار کنند؟ اگر شکایت کنم منم محکوم خواهم شد؟
ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما چه هدفی رادنبال میکنید حتی اگر بتوانید ادعایتان ثابت کنید خودتان هم مجرم هستید وقابل مجازات

متاسفانه وعده ازدواج قابل پیگیری نیست ضمن اینکه بله شما مرتکب جرم شدید

با سلام اینکه فرض گفتن قصدم ازدواجه شما نمیتوانید شکایت کنید و نتیجه ای ندارد

بادرود
درصورت شکایت و اثبات موضوع به جرم رابطه مشروع هردو نفر شما محکوم میشوید

با سلام و احترام
مطابق با نظریه شماره ۷.۹۷۹ اداره حقوقی قوه قضاییه صرف مکاتبه مبنی بر ابراز تمایل و علاقه به ازدواج بین زن و مردی که فاقد موانع نکاح باشند جرم تلقی نمیشود
صرف نوشتن نامه ی عاشقانه از مصادیق رابطه ی نامشروع محسوب نمیشود.
اثبات جرایم برای اثبات رابطه نامشروع احتمال به نتیجه رسیدن بسیار کم میباشد به دلیل اینکه مدارک دیگری در اختیار ندارید و اسکرین شات و پیامک در کنار سایر ادله به عنوان اماره ی قضایی شناخته میشود.
با این اوصاف انچه رویه ی دادگاه هاست و بر اساس نظریات مختلف صادر شده از سوی اداره حقوقی قوه قضاییه روابط نامشروع تلگرامی و پیامکی نیز جرم در نظر گرفته میشود و در صورت اثبات مرتکبین به مجازات شلاق ۹۹ ضربه محکوم خواهد شد .
وعده ی ازدواج در قانون ما تعهدی بر ازدواج ایجاد نمیکند و هریک از نامزد ها تا قبل از عقد میتوانند برهم بزنند

درود
اگر شکایت کنید خودتان نیز مرتکب رابطه نامشروع شده و مسولیت دارید.

با سلام
در صورتی که موضوع مشمول رابطه نامشروع باشد مجازات آن برای هر دو طرف خواهد بود