برای گرفتن انحصاروراثت چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۱ #12839299

سلام
پدرم دو سال فوت کرده و مادرم اهل کشور عراق است و هیچ گونه مدرک هویتی ندارد و اسمش هم داخل شناسنامه پدرم نیست و ما نمیتوانیم انحصار وراثت بگیریم.
چاره چیست؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر احتمالا بتوانید ازطریق استشهادیه شهود اقدام به اثبات امر و وصول گواهی حصر وراثت نمایید واما قبلا باید مدارک مادر موجود باشد و از طریق سفارت عراق مراتب را پیگیری نمایید

بایستی با مدارک هویتی مادرتان و استشهادیه محلی و شهود در شورای حل اختلاف درخواست صدور گواهی حصر وراثت برای کلیه وراث نمایید .

سلام
ضمن مراجعه به سفارت عراق و دریافت مدارک هویتی مادرتان از جمله شناسنامه و عقدنامه می توانید با مراجعه به شورای حل اختلاف خواستار انحصار وراثت شوید

سلام
به سفارت عراق مراجعه و اوراق هویتی برای مادرتان بگیرید و بعد با استشهادیه و دلایل دیگر می توانید گواهی انحصار وارثت اخذ نمایید.

با سلام - شما باید با مراجعه به هیآت حل اختلاف محل زندگی پدر درخواست گواهی حصر وراثت بدهید .این درخواست را طبق شناسنامه پدر که جزء فرزندان هستید ارائه دهید تا رسیدگی وصادر شود برای مادر هم اگر دارای عقدنامه میباشند با پیوست نمودن عقد نامه واستشهادیه محلی که نشان دهد بعنوان همسر پدرتان میباشد.