آیا میشود آب و برق و گاز ورودی محل سکونتش را که از مشاعات است قطع کنیم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۹۴ #12835994

باسلام
احتراما بنده عضو هیات مدیره یک مجتمع مسکونی هستم. یک کارگر سرایداری داریم که مدت ۴ سال است یک محل برای اسکان ایشان داده ایم. در قرارداد کاری هم فقط ذکر کردیم که یک سوییت به ایشان برای اسکان بدهیم. حال به دلایلی میخواهیم محل سکونتش را جابجا کنیم و یک محل دیگر را به ایشان تحویل بدهیم. ابتدا شفاهی گفتیم قبول نکرد. کتبا گفتیم توجه نکرد اظهارنامه دادیم که آنجا را تخلیه کند و محل جدید را تحویل بگیرد باز هم یک ماه گذشته و توجهی نمی کند و چون قرارداد دو ساله داریم نمیتوانیم اخراجش هم کنیم. آیا میشود آب و برق و گاز ورودی محل سکونتش را که از مشاعات است قطع کنیم تا بلکه آنجا را شاید تخلیه کند؟؟؟؟ بعید میدانم اگر شکایتی هم بکند به نتیجه برسد چرا که در قراردادش نگفتیم کدام سوییت. و اظهارنامه هم داده ایم. دلیل اینکه قانونی برای خلع ید اقدام نکردیم این است که باید هرچه زودتر آنجا را تخلیه کنیم و دادگاه طول میکشه و اینکه هزینه دادرسی هم در این اوضاع بحرانی نداریم
سپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.میتوانید از طریق خلع ید اقدام نمایید....

دادخواست خلع ید تقدیم کنید

سلام وقت بخیر
صرفا میتوانید از طریق خلع ید اقدام نمایید.

تنها راه تنظیم دادخواست خلع ید است.

با سلام
دادخواست خلع ید تنظیم کنید

با درود نیازمند تنظیم دادخواست خلع ید است

سلام صرفا می توانید اقدام به طرح دعوای خلع ید نمایید