آیا امکان اضافه کردن یک شریک و جلوگیری از انحلال شرکت وجود داره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۱ #12831312

سلام و عرض ادب
شرکت ما مسئولیت محدود با دو شریک هست که یک شریک در چند ماه گذشته فوت شدند
و طبق قانون این شرکت باید منحل بشه

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکت با مسولیت محدود قهرا با فوت منحل نمی گردد و می بایست مجمع با وراث متوفی تشکیل و تصمیم به انحلال یا ابقا شرکت اتخاذ شود

در هر صورت بررسی تخصصی اساسنامه لازم می باشد

سلام.طبق مفهوم مخالف بند دال ماده ۱۱۴ قانون تجارت اگر فوت یکی از شرکا در اساسنامه جهت انحلال شرکت پش بینی نشده باشد شرکت منحل نخواهد شد و میتواند طبق مفاد اساسنامه و جایگزین نمودن شریک جدید به حیات خود ادامه دهد.

ماده ۱۱۴-
شرکت با مسئولیت محدود در موارد ذیل منحل می‌شود:
الف- در مورد فقرات ۱ و ۲ و ۳ ماده ۹۳.
ب- در صورت تصمیم عده از شرکاء که سهم الشرکه آنها بیش از نصف سرمایه شرکت باشد.
ج- در صورتی که به واسطه ضررهای وارده نصف سرمایه شرکت از بین رفته و یکی از شرکاء تقاضای انحلال کرده و محکمه دلائل او را موجه دیده و سایر شرکاء حاضر نباشند سهمی را که در صورت انحلال به او تعلق می‌گیرد پرداخته و او را از شرکت خارج کنند.
د- در مورد فوت یکی از شرکاء اگر به موجب اساسنامه پیش‌بینی شده باشد

با سلام و احترام ... درصورتی که به هر علتی از شرکای شرکت فقط یک نفر باقی مانده باشد شرکت منحل خواهد شد .. این انحلال قهری است .. یعنی به محض فوت شریک شرکت منحل شده است.

با سلام
می بایست اساسنامه شما بررسی گردد سپس پاسخ صحیح ارایه گردد
چرا که قید انحلال در صورت فوت باید در اساسنامه پیش بینی گشته باشد

با سلام
بلی بدون وجود شریک شرکت منحل میگردد

سلام بله شرکت مسئولیت محدود باید دو شریک داشته باشد