خواهرم با ادعای توهین و ضرب و جرح از من شکایت کرده،چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۶۹ #12817513

سلام
در سال ۶۳ پدرم محجور شد و تنها خواهرم قیم ایشان شد، در سال ۶۸ پدرم فوت کرد و خواهرم تا الان اموال و پولها و طلاهای پدرم و کلیه اموال را دراختیار گرفته وحاضر به تحویل نیست، چند ماه پیش (بعد از۴۰سال که منو نا مادریم وخواهرم از خانه بیرون کرده بودند به آنجا مراجعه کردم و از خواهرم تقاضای اموال پدرم را کردم، او هم مقداری طلا که در یک کیسه کوچک بود برداشت تا از منزل پدرم بیرون ببرد من مانع شدم، درحین کشیدن کیسه بین ما کش و قوس پیش امد وشروع به فحاشی کرد زنگ زدم ۱۱۰ آمدند صورت جلسه کردن، حالا از من شکایت کرده که بهش توهین و ضرب (البته هیچ آثاری نداشت) انجام داده ام ودادگاه یکبار منو خواست منم درگیری را انکار کردم، الان گفته درخواست شلاق برایت کرده ام من چکار باید بکنم؟
لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز خواهرتون اول باید ادعایی که نسبت به شمارو دارد ثابت کند حالا اگر دلایل داشته باشد وشماهم باید از خود دفاع کنید اگر این کارها ی مورد شکایت رو انجام ندادین ودلیل دارین مثل شاهد و قسم وصورتجلسه میتوانید در دادگاه ارایه کنید

سلام اگر خواهر شما شاهدی ندارد نمی تواند ادعایش را اثبات کند مگر این که شما اقرار نمایید .

اولا شکایت ایشان به دلیل نداشتن شاهد راه به جایی نمی برد
ثانیا شما هم بهتر است برای دریافت حق و حقوق خودتان از ارث و میراث در خواست حقوقی مبنی بر انحصار وراثت و افراز اموال مشاع به دست آمده از ارث را بدهید