راهی هست که بتونم خونه رو ازش بابت مهریه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۴ #12810992

شوهرم بدون اجازه بنده دوبار ازدواج بصورت صیغه دائم کرده است و در تمامی دادگاه‌های تشکیل شده محکوم شده است،بعد از گذشت هفت سال بابت مهریه جلبش را گرفتم ولی فقط یک سکه پرداخت کرد و ماشین اوراقیش رو بنده در مزایده برداشتم،حال که سه دنگ منزل بنامش هست که جزو مستثنیات واقع شده میخواد فرزند ۲۵ سالش و من رو از خونه بیرون کنه آیا راهی هست که بتونم خونه رو ازش بابت مهریه بگیرم و بقیه مهریم رو از طریق اقساط ماه به ماه بگیرم و طلاقی در کار نباشه،چون همسرم طی هفت سال ترک منزل ادعا کرده بیرون زندگی میکنه اصلا با عقل جور درمیاد که یک شخص هفت سال تمام در شهر کوچک منزل نداشته باشد لطفا راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منزل تا یک واحد متناسب شان عرفی جز مستثنیات دین است.

سلام دوست عزیز منزل ایشان اگر تنها منزل و در شان ایشان باشد قابل توقیف بابت مهریه نمیباشد در صورتی که طلاق نگرفتید میتونید بابت نفقه اقدام کنید

بادرودوسلام منزل متناسب با شان مستثنیات دین تلقی می شود.

سلام اگر فقط همین منزل را دارد، مستثنیات دین است.

درود
اگر مستثنیات دین است خیر نمی توانید توقیف کنید.

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود

اگر تنها منزل مسکونی و بیشتر از شان نباشد، قابل توقیف نخواهد بود.