آیا در یک دادخواست حقوقی مطالبه خسارت از سوی یک شخص حقوقی مدیرعاملی که سهامدار هم هست می تواند مطالبه خسارت وارده به خود را از کارفرما نماید؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۶ #12808803

درود
در یک قرارداد پیمانکاری کارفرما به تعهدات قراردادی خود عمل ننموده و خسارات بالائی به شرکه پیمانکار وارد نموده است. مدیرعامل خود سهامدار عمده شرکت پیمانکار است آیا می تواند ضمن دادخواست مطالبه خسارت شخص حقوقی، خسارات وارده به خود مانند خسارات مادی و معنوی وارده را مطالبه نماید؟
توضیح: مدیرعامل به دلیل عدم ایفای تعهدات کارفرما در پرداخت مطالبات و خسارات از سوی کارفرما در اثر فشار طلبکاران مجبور به واگذاری بخشی از اموال منقول خود مانند خودرو سواری به طلبکاران و فروش منزل مسکونی خود و پرداخت وجه آن به طلبکاران شده است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر این امکان وجود دارد

با احترام بله قابل اقدام وپیگیری است

با سلام این امکان وجود دارد

سلام. بله قابل اقدام وپیگیری است

مطالبه خسارت به نحو مذکور دور از ذهن نمی باشد هرچند که برای اظهارنظر دقیق باید جزئیات مطرح و بررسی شود .

امکان اقدام می باشد ،نیاز به بررسی بیشتر دارد

باسلام. بله قابل اقدام وپیگیری است.