همسایه بدون اجازه از ملک ما به باغ خود سیم کشی کرده می توانم به دلیل ممانعت از حق شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۶۴ #12804131

ضمن عرض سلام و وقت بخیر صاحب باغی هستیم که همسایه ما چند سال قبل بدون اجازه اقدام به سیم کشی زمینی از ملک ما به طرف باغ خود نموده است.چون کنتور برق و جعبه کنتور قبل از ملک ما قرار دارد اداره برق نمیتواند کاری انجام دهد.به دلیل عدم اجازه ما آیا میتوان با شکایت نسبت به رفع این مشکل و برداشتن این سیم‌کشی اقدامی کرد یا خیر؟ با سپاس

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز چون سوالتون حالت کلی داره ..در صورت کلی اگر سکوت شما در این همه مدت دال بر رضایت نباشد برای دادگاه طبق گفته هاتون میتوانید شکایت کنید