دیگر هیچ کس حق پارک در حیاط را ندارند حتی کسانی که دو تا ماشین دارند، مشکل را چگونه بر طرف کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۶ #12777943

تو مجتمع ۱۶ واحدی که همه مالکان پارکینگ دارند همسایه ای اقدام به پارک خودروی داماد خود در حیاط ساختمان کرده که با مخالفت ما روبرو شده بعد از اعتراض میگوید ماشین به نام خود من است و ماشین خودش را در حیاط گذاشته و پارکینگش را به داماد داده در ضمن دامادش در جای دیگر زندگی میکند حال بنا شده در جلسه ای این مشکل مطرح شود که ماشین را بیرون برده و دیگر هیچ کس حق پارک در حیاط را ندارند حتی کسانی که دو تا ماشین دارند لطفا راهنمایی کنید مشکل چگونه بر طرف کنیم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر شخص باید در محل پارکینگ خود پارک کند سایرین نیز در مشاعات عرفا می‌توانند پارک کنند

حیاط آپارتمان جز مشاعات و تصرف در آن نیاز به رای اکثریت مالکان مشاعی در جلسه ساختمان مطابق قانون تملک آپارتمانها است در غیر این صورت از مصادیق مزاحمت است و می توانید با طرح دعوا اعم از حقوقی یا کیفری نسبت به رفع مزاحمت اقدام نمایید

هرساکنی فقط می تواند به تعداد پارکینگی که دارند ماشین پارک نمایند وغیرساکنین این حق را ندارند به جز در موردی که بقیه ساکنین اجازه دهند.