ایا این امکان وجود دارد که دوباره به پزشک قانونی معرفی شوم یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #12770275

با سلام
در تاریخ ۱۸/۱۲/۱۳۹۷ از دو نفر به اتهام توهین ضرب و جرح عمدی شکایت کردم(شکایت متقابل) و از ناحیه زانو ومچ پای راست صدمه دیدم (فیلم دوربین مدار بسته هم مود در پرونده موجود است) و همان موقع به پزشک قانونی معرفی شدم و پزشک مدت ۳ هفته طول درمان و نیاز به معاینه مجدد برایم تجویز کرد،البته بعد از ۳ هفته چون دردی نداشتم پیگیری نکردم،
اخیرا در همان ناحیه زانوی راستم درد شدیدی دارم، به پزشک ارتپد مراجعه کردم و گفت به خاطر همان ضربه است، سؤالم این است که ایا این امکان وجود دارد که دوباره به پزشک قانونی معرفی شوم یا نه؟ با این توضیح که پرونده هنوز در جریان است.
با تشکر فراوان و سپاس از راهنمایی های خوبتان

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر حسب نظریه پزشک متخصص می توانید موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید

سلام
بله، با استناد به گواهی پزشک مربوطه و ارجاع شما به پزشکی قانونی،قادر به دریافت دیه خواهید بود.

سلام
اگر در نتیجه ضرب و جرح علاوه بر عوارض اولیه دچار عوارض ثانویه شدید می توانید با ارائه گواهی از پزشک ارتوپدی درخواست معاینه مجدد توسط پزشکی قانونی بدهید.