تهدید به آبرو ریزی، باید چطور پی گیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۰۳۷ #12770238

سلام
دختری ۲۰ ساله هستم چند وقت پیش از روی دلسوزی با یکی چت میکردم و چند بار به دیدنش رفتم حالا فهمیده دوست پسر دارم از من ۵۰۰ هزار تومن پول گرفت و تهدید کرده که آبروی منو پیش همه میبره حتی انقد شدت روانیش زیاد بود که باعث شد من به خودم اسیب بزنم و خود زنی کنم هرروز تهدیدم میکنه و من واقن میترسم ایا میتونم بدون اطلاع خانوادم ازش شکایت کنم؟ و مجازاتش چیه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید به جرم تهدید و اخاذی از ایشان در دادسرا شکایت نمایید مجازات حبس برایش دارد .

ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، بیان می­دارد:«هر کس دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این­که به این واسطه، تقاضای وجه و یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده و یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد . »