آیا کلانتری به صرف ادعای دروغ شخصی می تواند فرد بیگناه را راهی بازداشتگاه کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۰ #12752658

با سلام
مدتی است که با همسرم دچار اختلاف شده ایم چند روز قبل مشاجره ای داشتیم ایشان با ۱۱۰ تماس گرفت و مدعی شد که من وی را مورد ضرب و شتم قرار داده ام به کلانتری رفتیم و ایشان از من طرح شکایت نمود نکته جالب اینجاست که رئیس پاسگاه می خواست من را به بازداشتگاه بفرستد بنده هرچه اصرار کردم که ایشان دروغ می گوید به خرج رئیس کلانتری نرفت در نهایت با اخذ تعهد کتبی از بازداشت ما صرف نظر کردند. حال چند سوال دارم
۲- این ماجرا حربه ای شده در دست همسرم و هر موقع بحثی می شود بلافاصله می گوید به کلانتری زنگ میزنم و راهی زندانت میکنم چکار کنم تا بتوانم این حربه را خنثی کنم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با شماره تلفن ۱۹۷ تماس گرفته و با ذکر نام کلانتری و رئیس موضوع را پیگیری نمایید و شکایت خود از کلانتری را اعلام فرمایید

کلانتری صرفا به دستور دادگاه یاقاضی می تواند شخصی را بازداشت کند

با سلام و احترام
بازداشت افراد فقط با دستور مراجع قضایی نافذ است

به دلیل اختلاف خانوادگی و به منظور حل و فصل موضوع شما را تهدید به بازداشت کرده اند . امکان بازداشت در چنین جرایمی وجود ندارد مگر با دستور مقام قضایی .

نیروی انتظامی بدون دستور مراجع ذی صلاح قضایی مخصوصا در موارد جرایم قابل گذشت اجازه هیچ نوع اقدامی مخصوصا حبس را ندارد .