میانگین دیه سوراخ شدن پرده گوش چقدره؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۴۲ #12750408

سلام و عرض ادب اینو اطلاع دارم که پزشکی قانونی باید مشخص کنه و ارش تعلق میگیره ولی خواستم بدونم آیا میشه حدودی تعیین کرد؟ مثلا ۵ الی ۱۰ ملیون یا ۱۰ الی ۲۰ ملیون؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نوع ومیزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید.ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

سلام
پس ازمشخص شدن ارش به راحتی قابل محاسبه است ولی به طورکلی دیه پارگی وزائل شدن شنوایی یک گوش نصف دیه کامل است.

میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

میزان جراخت وارده در پزشکی قانونی تعیین و به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه خواهد گردید

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و محاسبه آن از سوی اجرای احکام انجام خواهد شد

سلام و ارادت
دقیق نمیتوان چنین موردی را اظهار نظر نمود چون بستگی به نوع آسیب و التیام آن دارد و حتما بایستی پزشکی قانونی تعیین نماید ، اگر شنوایی از بین رفته باشد نصف دیه کامل و پاره شدن گوش ثلث دیه کامل را دارد .

درود بر شما، دوست عزیز این آسیب بایستی با بررسی دقیق پزشکی مشخص شده، در دادگاه برای آن رای صادر شود، سپس اجرای احکام کیفری میزان دقیق دیه را مشخص نماید.