می توانم به دلیل اینکه از این تخلف وی من نیز متضرر شده ام از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۵ #12745517

اگر در مبایعه نامه سازنده که فروشنده هم می باشد هیچ صحبتی از اینکه یک طبقه ساختمان خود را خلاف ساخته و با پرداخت جریمه کمسیون ماده صد در نهایت پایان کار گرفته نکرده باشد می توانم به دلیل اینکه از این تخلف وی من نیز متضرر شده ام از وی شکایت کنم چون در ساخت یک طبقه اضافه درست است که شهرداری با دریافت جریمه کمسیون ماده ۱۰۰ مجوزهای لازم را به سازنده می دهد ولی در اصل متضررین واقعی در این تخلف خریداران واحد‌های این ساختمان هستند که بدونه علم به اینکه ساختمان این تخلف بزرگ را دارد واحدی را که فکر می کرده اند تمام استاندارهای نظام مهندسی و شهرداری را پاس کرده خریداری کرده اند غافل از اینکه بخاطر زیاده خواهی سازنده واحدی را خریداری کرده اند که سهم استاندارد از مشاعات و ترافیک جمعیتی و بهداشتی استاندارد را ندارد.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله امکان طرح دعوی وجود دارد

با سلام،امکان شکایت وجود دارد.

با سلام
بله میتوانید شکایت کنید

با درود امکان شکایت و پیگیری است

سلام
صدور پروانه ساختمان از سوی شهرداری صرف نظر از موارد مطروحه از سوی شماست، اما در خصوص موضوع امکان طرح دعوی از سوی شما هست و اما تعیین میزان ضرر در نهایت پس از احتمال پذیرش خواسته از سوی دادگاه با کارشناس است.

با سلام. در صورتی که هنگام خرید آپارتمان توسط شما تعداد واحدها مشخص بوده، سازنده حق اضافه کردن واحدها را ندارد و ملزم به اخذ رضایت مالکین می باشد.