همسرم بنده را راننده شخصی خود میداند، و حالا بینمان دعوا و مشاجره پیش آمده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۳ #12712569

با سلام
همسرم مشکل جسمی دارد و نمیتواند رانندگی کند، اوایل از روی دلسوزی هر جا میخواست کمکش میکردم ولی بعدا به جایی رسید که برای خرید یه ‌پیچ تا سر خیابون هم بنده را مجبور میکرد تا با ماشین ببرم و‌ بیارمش بعد هم شروع کرد به بازسازی منزل که یک طبقه هفت سال طول کشیده و در این حین بنده رو مجبور کرده تمام خرید های سرامیک رو با خودش انجام بدم، بعضا برای یه کابینت بنده رو‌ پنج بار تا شهریار کرج مجبور به رانندگی کرده حالا بعد از این مدت بینمان مشاجره شده و بنده منزل پدرم هستم و حتی ایشان قفل در عوض کرده که بنده وسایل شخصی رو نتونم بردارم. الان چه کار کنم واقعا؟
دیگه واقعا خسته شدم.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از ایشان به اتهام ترک انفاق شکایت کنید . در خصوص جهیزیه و وسایل هم می توانید دادخواست استرد اد مطرح نمایید .

برای طلاق میتوانید عسر و حرج خود را یعنی وضعیت و شرایطی که ادامه ی زندگی را برای شما سخت کرده است را اثبات کنید و تقاضای طلاق کنید. می توانید مهریه را به اجرا بگذارید اما‌پیشنهاد می شود اگر در خواست طلاق کردید ( یا بدون درخواست طلاق) جلسات مشاوره را با همسرتان ادامه دهید که انشالله مشکل حل شود.

سلام
برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید و مطالبه اجرت المثل کار خود را نمایید و همچنین مطالبه نفقه کنید.