اقا گوشیمو دادم زنگ بزنه، میخواد شکایت کنه، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۲۷ #12697609

سلام بخدا قسم از سر کار داشتم میومدم خونه یکی گفت گوشیتو بده زنگ بزنم بخدا گیرم منم دادم بعد ۳۰ دقیقه همون شماره با من تماس گرفت گفت مدارک های که پیدا کردی بیار شیرینتو میدم منتظرم اگه نیاری شکایتت میکنم میگم دزدیدی حالا چه باید کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا قصد شوخی با شما را داشته ! چرا که هیچ اتهامی متوجه شما نیست و شاکی در صورت شکایت موظف به ارائه دلیل و مدرک خواهد بود که با شرحی که نوشته اید قادر به ارائه چنین ادله ای نمی باشد .

سلام
ایشان باید بتوانند ادعای خود را اثبات نمایند در غیر اینصورت مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود.

سلام
شماره مزبور را بلاک نمایید
ایشان باید ادعای خود را علیه شما اثبات نمایند

اتهامی متوجه شما نیست. به فرض شکایت به علت نداشتن دلیل و مدرک و شکایت واهی ادعای ایشان رد می شود.

اثبات جرم سرقت از جمله اقرار به سرقت ، شهادت به سرقت ، سوگند برای جرم سرقت و علم قاضی در اثبات جرم سرقت از ادله اثبات دعوی میباشد .

اتهامی متوجه شما نیست . صرف یک مکالمه تلفنی بافردناشناس دلیل بر اتهام شما نیست

با سلام - کسی که در دادگاه ادعای حقی را مینماید بایستی آنرا ثابت نماید لذا اثبات سرقت توسط شما نیاز به دلیل و مدرک دارد .لذا یک تماس تلفنی که مدرک ودلیل کافی نمی باشد .