رفع سوءاثر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۵ #12694037

بنده سال ۹۲ چک برگشت شده و طرف شکایت کرده مبلغ چک ۱۵ میلیون بود ۹ میلیون چک به حساب طرف پرداخت کردم ما بقیه دیگه نگفته بده چون اختلاف حساب داشتیم حالا می خواهم رفع سو کنم بعد این چند سال هیچ آدرس و شماره از طرف ندارم چیکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای این امر حتما بایستی مبلغ چک را به حساب جاری خود واریز نمایید

ابتدا باید باقی مانده مبلغ چک را واریز نمایید و پس از اخذ اصل چک از بانک درخواست رفع سو اثر نمایید

درود بر شما، بایستی با مراجعه به شعبه‌ی مورد نظر، مابقی وجه چک را پرداخت و با ارائه‌ی لاشه چک تقاضای رفع سوءاثر نمایید.

درود
با پرداخت مانده طلب و دریافت لاشه اقدام به رفع سوءاثر از شعبه بانک نمایید.

با مراجعه به شعبه بانگ مربوطه و ارائه لاشه چگ درخواست رفع سواثر کنید

مابقی مبلغ چک را واریز کرده و با دریافت اصل چک درخواست رفع سوءاثر از بانک صادرکننده بدهید

با سلام..
در اینخصوص طبق قانون صدور چک، برگشت های بیش از ۷سال تمام مشمول مرور زمان شده و اخذ رضایت جهت رفع سوءاثر لزومی ندارد..
بنابراین با مراجعه به بانک مربوطه می توانید در اینخصوص مطلع، و در صورت لزوم با نداشتن منع قانونی دیگری، جهت دریافت مجدد دسته چک از حساب مذکور اقدام نمائید.
موفق باشـید..