در این ۳ ماه، آیا زوجه میتواند حکم جلب مرا بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #12690523

سلام
من یک ملک نه ماه پیش معامله کردم، حالا می خواستم اعسار بگذارم وکیل گفت با توجه به اینکه فعلا حکم جلب برای مهریه داده نمی شود، سه ماه صبر کن تا بعد از سه ماه اعسار رد کنم الان که اعسار نگذارم می تواند در این مدت ۳ ماه حکم جلب بنده بگیرد؟
با توجه به شرایط موجود.
مرسی از راهنمای شما

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حکم جلب در دعاوی مالی (حقوقی) زمانی صادر می شود که در مدت مقرر در اجرائیه محکوم به پرداخت نشده و یا تکلیف پرداخت آن نیز مشخص نشده باشد بنابراین چنانچه در مدت ۳ ماه اجرائیه دادخواست اعسار تقدیم مراجع قضایی نمایید حکم جلب صادر نمی شود تا به اعسار شما رسیدگی شود.

مدت و روند پرونده های قضایی توسط هیچ کسی قابل تعیین نیست ولی تا حکم قطعی وبه اجرا نرفته با شرایط خاص خود نمی توان محکوم علیه را جلب کرد

سلام

جزئیات موردی که گفتید کافی نیست بهتر است به توصیه وکیل تان عمل کنید چنانچه در مهلت سه ماه حکم محکومیت قطعی شود و پرونده به اجرا رود احتمال صدور حکم جلب هست