برای رفع توقیف خودرویی که برای مهریه به پارکینگ منتقل شده، چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۶۷ #12675670

همسرم برای مهریه ماشینمو توقیف کرده و یه هفته است که تو پارکینگه،ماشین الان تقریبا ۶۰۰ میلیون قیمتشه، برگ سبز خودرو به نام من هستش ولی سند قطعی به نام صاحب قبلیشه.

آیا میشه اعتراض کرد که ماشین رفع توقیف تو پارکینگ بشه؟

چونکه هم توقیف نقل و انتقاله و هم توقیف به دستور قاضی در پارکینگ.

میشه توقیف پارکینگو برداشت و فقط توقیف نقل و انتقال باشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تازمانی که مهریه همسرتان را پرداخت نکرده اید و یا رضایتش را جلب نکرده اید امکان هیچ رفع توقیفی وجود ندارد

اعتراض شما مبنی بررفع توقیف ماشین ، قابل قبول نخواهد بود

با سلام و احترام
اگر اثبات نمایید خودرو جز مستثنیات دین است رفع توقیف خواهد شد

خیر چنین چیزی نمیشود زیرا که خودروی شما جزو مستثنیات دین نمیباشد و از نظر راهنمایی و رانندگی شما مالک خودرو میباشید .

خودرو با توجه به برگ سبز در ملکیت شما است و از انجا که جز مستثنیات نیست امکان رفع توقیف نیست

با سلام

باید در دادگاه اثبات کنید که خودرو شامل مستثنیات دین بوده و وسیله امرار و معاش برای شما میباشد تا رفع توقیف شود در غیر این صورت تا مهریه را نپردازید رفع توقیف نخواهد شد.

سلام . با توجه به این که برگ سبز به نام شما شده دلیل بر مالکیت شماست . از طرف دیگر ، خودرو مطابق قانون جدید مستثنیات دین نیست و رفع توقیف نمی شود .