چطور میتونم چک رو پاس کنم و رفع اثر بگیرم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۷۱ #12671802

سلام، بنده یه چک برگشتی داشتم که بعد از اجرائیه رفت اجرای احکام ولی دارنده چک اقدامی نکرد و در نهایت به توافق رسیدیم و لاشه چک رو گرفتم . سوال اینجاست که الان چطور میتونم چک رو پاس وکنم و رفع اثر بگیرم؟ دارنده چک باید به اجرای احکام مراجعه کنه و رضایت بده ؟ من چه اقدامی باید انجام بدم ؟

مشاوره حقوقی چک
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای رفع سوء اثر از اجرای احکام نامه بگیرید

جهت پاس کردن چک و رفع سوءاثر به بانک مراجعه کنید.

از واحد اجرای احکام دستور کتبی بگیرید و با لاشه چک به بانک ارائه دهید.

سلام از طریق اجرای احکام نامه بگیرید برای بانک جهت رفع سواثر .....

باسلام
به اجرای احکام مربوطه مراجعه و نامه رفع سوء اثر خطاب به بانک بگیرید. موفق باشید

با سلام
در صورت داشتن رضایت کتبی، آن را به همراه کپی چکتان ببرید واحد اجرای احکام و اعلام کنید حکم را اجرا کردید.
برای رفع اثر از چک، اصل چک را ببرید بانک و از رئیس بانک بخواهید دستور ثبت بده، اون موقع سوء اثر رفع میشه.

با سلام
جهت سوء اثر از اجرای احکام نامه بگیرید