آیا این درامد مشمول مالیات میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۷ #12667763

سلام
من برای یک شرکت قصد پیدا کردن مشتری دارم و شخص خریدارم معرفی کردم.
طبق قوانین آن شرکت، تمایلی به نوشتن معامله ملکی ندارند. مایلند مستقیما چک رمزدار و محضر برند. حق و حقوق ما رو هم پرداخت میکنند. طی یک فقره چک رمزدار.
آیا این درامد مشمول مالیات میشود؟ چقدر و طور باید پرداخت بشه؟
ایا باید حتما با اون شرکت یک قرار داد مثلا مشاوره بازریابی یا .... بنویسم و بعد دریافت کنم؟ و مالیاتم همون شکرت پرداخت کنه؟
ایا اگر همینطوری رقم رو دریافت کنم و ببرم بانک بزارم توی حساب و رقم نسبتا بزرگ باشه ممکنه دچار مشکل بشم که منشا پول چیه و ...؟

مشاوره حقوقی مالیات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، قطعا مشمول مالیات هست اما میزانش رو باید از طریق ممیز مالیاتی پیگیری کنید چون تابع موارد متعددی هست ، از طرفی با توجه به حساسیت های اخیر اداره دارایی در صورت عدم اقدام ، طبق تراکنش های بانکی متوجه میشن و مشمول جرایم سنگین خواهید شد

بااین روش مالیات بر عهده شما نخواهد بود در صورت تعلق مالیات بر عهده شرکت خواهد بود

با سلام
بستگی به اون شرکت که دریافتی شما رو تامین میکنه خواهد داشت
اگر مالیاتی هم باشه همان شرکت موظف از پرداختی شما کسر و به حساب اداره مالیاتی واریز نماید
در حال حاضر حسابهای بانکی برای منشاء پول چک نمیشود
البته بحثهایی برای معاملات بالای ۲۰۰ میلیون تومان برای جلوگیری از پولشویی شده است

با سلام
بستگی به اون شرکت که دریافتی شما رو تامین میکنه خواهد داشت
اگر مالیاتی هم باشه همان شرکت موظف از پرداختی شما کسر و به حساب اداره مالیاتی واریز نماید
در حال حاضر حسابهای بانکی برای منشاء پول چک نمیشود
البته بحثهایی برای معاملات بالای ۲۰۰ میلیون تومان برای جلوگیری از پولشویی شده است

فکر نمیکنم مشکلی برای شما پیش بیاید و مالیاتی بابت این مبلغ مطالبه کنند .