انتقال خودرو پس از فوت مالک چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۰۳ #12655044

سلام و آرزوی سلامتی برای همه مادران
خدا رفتگان همه شما عزیزان را رحمت کنه
چند روزی هست مادرم به رحمت خدا رفته، بنام مادرم ماشین خریده بودم وقتی بیمارستان بود هزینه سنگین مریضیش مجبورم کرد ماشین و بفروشم. ( ماشین ثبت نامی ------ بود)
مشتری پیدا شد ماشین و دست نویس قولنامه کردیم،حالا نمیدونم بعد از فوتش تکلیف چیه!
امیدوارم مادر همه شما در قید حیات باشند و صد ساله بشن مادر هر کسی هم که فوت شده ، خدا بیامرزتش.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت رضایت تمامی وراث و عدم اعتراض آنها انتقال توسط وراث صورت خواهد گرفت لاکن در صورت اعتراض خریدار باید با اقامه دعوی و ثبت دادخواست الزام به تنظیم سند علیه وراث از طریق دادگاه اقدام نمایید

باسلام
نسبت به اخذ انحصار وراثت اقدام نمایید وبا تنفیذ وراث انتقال اتومبیل موردی ندارد.

درود
ورثه قائم مقام متوفی هستند و از جانب وی می توانند امضا کنند

ابتدا انحصار ورثه بشود و درصورت نبودن اختلاف بین وراث سند بنام خریدار انتقال داده میشود

درود
ورثه قائم مقام متوفی هستند و از جانب وی می توانند امضا کنند.

بایدانحصارورثه بشوداگرمشکلی نبودازسوی ورثه ومعامله راتنفیذکردند انتقال سند را انجام می دهید

باید به طرفیت تمام وارثان آن مرحوم مغفور دادخواست انتقال سند بدهید و مدارک خود را پیوست دادخواست کنید