در شکایت ترک انفاق زوج را محکوم به پرداخت نفقه میکنند یا اینکه زندانش میکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #12650686

سلام
در شکایت ترک انفاق زوج را محکوم به پرداخت نفقه میکنند یا اینکه زندانش میکنند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط جنبه مجازاتی آن مورد حکم قرار گرفته و اجرا می شود . در خصوص مبلغ نفقه ، زوجه باید دادخواست مطالبه وجه در دفتر خدمات قضایی ثبت شود .

بستگی به نوع شکایت شما دارد اگر شکایت کیفری کنید : زندان
اگر شکایت حقوقی کنید: محکوم به پرداخت نفقه خواهند شد

درشکایت ترک انفاق ، پرداخت نفقه معنا ندارد . بلکه زوج مرتکب جرم‌شده و زندانش می کنند .

سلام. چنانچه سوء نیت خاص زوج محرز نگردد تبدیل به جزای نقدی خواهد شد.