در جلسه دادگاه چه بگویم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۲۲ #12624868

سلام فردا دادگاه دارم چی بگم استرس دارم صورت جلسه مامورم دارم که پدرشوهرم گفته راهت نمیدم تو خونه

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود و احترام .
کاربر محترم ، با توجه به فرض سوال و گفته شما ، خوانده میتواند ؛ در پاسخ از دعوی مطروحه به طرفیت ایشان ، هرگونه ، ایراد یا پاسخ و دفاع یا اظهاری را داشته باشد ..... با ارائه اسناد و مدارک ، یا نفی موضوع خواسته ، با رعایت اصل تناظر در رسیدگی ، دفاعیات خود را جهت رسیدگی و اتخاذ تصمیم شایسته در جلسه دادگاه عنوان و بیان نماید . پس دفاع بدان معناست؛ که خوانده فرصت کافی جهت تدارک دفاعیات لازم را در قبال خواسته خواهان دارد .
موفق باشید .

سلام وقت بخیر
در خصوص جزئیات دادخواستی موضوعی را ارائه نکرده اید.

باسلام واحترام بستگی به خواسته ایشان دارد

سلام
توضیحات ارائه کافی نمی باشد
اگر بحث الزام به تمکین می باشد شما در دادگاه اعلام امادگی نمایید و به استناد همان صورت جلسه بیان کنید که زوج و خانواده ایشان مانع تمکین هستند
در صورت عدم تمرکز و استرس می توانید اخذ وکیل نمایید

سلام هرکس را بهر کاری ساخته اند وکیل بگیرید

با سلام
بسته به نوع دعوا دفاع متفاوت می باشد
اگر ترک انفاق است به استناد صورت جلسه پلیس و شهادت شهود می توانید دفاع لازم را داشته باشید

موضوع دعوا شما چیست ؟!