برای تعویض داور چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۰۱ #12620608

با عرض سلام و احترام
داور منتخب در مبایعنامه فسخ را دعوی مالی تشخیص و مطابق جدول حق الزحمه داوری مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان درخواست میکند طرف مقابل دعوی نه تنها به تعویض داور رضایت نمیدهد بلکه سهم خود را متقبل نمیشود البته با داور زد و بند دارد مطابق اظهارنامه ایکه دادم داور قبولی خود را اعلام کرد و درخواست واریز وجه جهت رسیدگی را دارد ایا با نپرداختن حق الزحمه و پایان مدت سه ماهه میتوان داور را تعویض کرد لازم به ذکر است که یک شرکت داوری مبلغ ۱ میلیون تومان برای رسیدگی درخواست کرده لطفا بفرمایید با تشکر از وکلای محترم سایت بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی داوری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر داور تعیین شده و طرف مقابل شما راضی به تعویض نیست، راهی نیست.
مگر بعدها بتوان به طریقی مثلا بی‌طرف نبودن داور اگر واقعا در آرا مشاهده گردد از ایشان طرح دعوا نمائید و رای داور را بتوان ابطال کرد

با پایان یافتن مدت سه ماهه داوری
اولا برای یکبار قابل تمدید خواهد بود
ثانیا موضوع داوری کلا منتفی می گردد و برای تعیین داور مجدد شما نمیتوانید داور معرفی کنید مگر با تراضی طرفین
ثالثا عدم پرداخت هزینه از جانب شما مانع از رسیدگی داور نخواهد بود و در نهایت شما باید سهم هزینه داوری خود را طبق تعرفه دولتی پرداخت نمایید.
البته بنده با توجه به اینکه داور دعاوی حقوقی هستم و در انجمن رسمی ایران داوری عضویت فعال دارم پیشنهاد میکنم یه مشاوره تلفنی با بنده اخذ بفرمایید تا راهکار بهتری برای این موضوع با توجه به مفاد قرارداد برایتان پیدا کنم.
مؤید باشد

سلام دوست عزیز
چنانچه در خصوص مدت داوری زمانی تعیین نشده باشد،و در بازه زمانی ۳ ماهه پس از قبولی داور، داور مرضی الطرفین به هر دلیلی نخواهد و یا نتواند به عنوان داور رسیدگی کند و شما با طرف مقابل نسبت به تعیین داور جدید توافق نکنید، رسیدگی به موضوع در صلاحیت دادگاه خواهد بود