مرا تهدید کرده، چطور پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۹ #12593676

دوست پسر سابقم که قصدمونم ازدواج بود یه بی ابرو به تمام معناست که چندین سال بازیچش شدم و سر زورگوییاش فقط وقتم حروم شد هرکاری میکنم بره گمشه نمیره میگه هر چیزی برات خریدمو پس میدی به باباتم میگم نشونه های بدنتو در حالی که اصلا نزاشتم دستم بزنه ولی همه چیمو میدونه ادعا میکنه چند میلیون بهم داده تا حالا، یکبار شماره کارتم اتفاقی افتاد دستش و به حسابم پول واریز کرد یک میلیونو پانصد هرچی گفتم پس بگیر و براچی اینکارو کردی گفت خودم دلم خواستو از این حرفا چند تیکه لباسم برام خرید یبار بردم پسش بدم سر همین حرفاش که پس نگرفت الان تا هر چی میشه اینارو میزنه تو سرمو تهدیدم میکنه موندم چیکارش کنم تورو خدا راهنماییم کنید پای ابروم درمیونه
مرتب تهدیدم میکنه یا تو دادگاهم میگم منه خر رو سادگی همه چیمو بهش گفتم، اونوقت چه طوری ثابت کنم که کاری نکردم من چه میدونستم این خدانشناس اخرش نمیگیرم خواستگارم بوده ولی سر مهریه به توافق نرسیدیم، بعدم میگه هر چی خریدمو پس بده بردم یبار بهش پس دادم ولی نگرفت ولی همش سراغشونو میگیره چه خاکی تو سرم کنم ،قبلا هم ازش شکایت کردم ولی رضایت دادم، ولی بازم بعدش باهاش دوست شدم ،میخوام بدونم با طرح شکایت دوبارم چی به سر خودم میاد؟؟؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا اینکه باید تمام ابعاد موضوع مورد بررسی قرار گیرد تا مبادا در صورت اقدام شما مبنی بر شکایت، ابعادی از رابطه آشکار شود که باعث ورود خسارت به شما و یا حیثیت شما شود
در ارتباط با هدایایی که ایشان به شما اعطا نموده اند اظهار نامه ای مبنی بر استرداد آنها به طرفیت ایشان ارسال نمایید
در خصوص شکایت نیز در صورتی که ادله کافی در اختیار داشته باشید می توانید شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت و تهدید به طرفیت ایشان مطرح کنید.

سلام
ببینید شما قبل از هر چیز باید با خودتون کنار بیاید اگر بحث از شکایت بود دوستی بعد از ان مفهوم نداشته اگر دوستی و احساس ملاک بوده شکایت و عدم توافق مفهوم نداشت...
امکان طرح شکایت را در صورتی دارید که ادله کافی برای اثبات ادعا داشته باشید و نهایتا در هر صورت اگراقامه دعوا کنید ممکن است ابعادی از رابطه افشا شود‌... برای استرداد اموال نیز شما میتوانید از طریق ارسال اظهارنامه اعلام کنید اماده استرداد هدایای مصرف نشدنی مانند طلا و گوشی نه لباس و همچنین وجهی که داده است می باشید .

با سلام شما می توانید بابت تهدید از ایشان شکایت کیفری کنید اما باید تهدید را از طریق شاهد یا اگر تهدید از طریق مکالمه یا پیامک بوده از طریق استعلام توسط دادگاه ثابت کنید در رابطه با دوست شدن شما چنانچه این رابطه مصادق رابطه نامشروع باشد مجازات ان شلاق تا ۹۹ ضربه است که باید این رابطه نامشروع هم از طریق ادله قانونی اثبات گردد

درود؛ اثبات جرم رابطه نامشروع نیازمند ادله می باشد از جمله گزارش پزشکی قانونی و ضابطین دادگستری و اظهارات شهود احتمالی و اقاریری که با اوضاع و احوال مسلم قضیه همخوانی داشته باشند و صرف بیان ، مثبت این جرم نیست در نوشته خود به نوع تهدید بطور دقیق اشاره نکردید ولیکن هر رفتاری نمی تواند موجد عنوان مجرمانه تهدید باشد .. پیشنهاد می شود قبل از اقدام قضائی از طریق بزرگان فامیل و خصوصا والدین و با استرداد کلیه هدایا و وجوه دریافتی به ایشان و چنانچه از این مرحله نتیجه ای نگرفتید با مراجعه به بخش مددکاری پلیس و فراخوانی آن فرد و استرداد کلیه هدایا و وجوه دریافتی به ایشان و اخذ تعهد مبنی بر ترک رفتار و عدم تکرار در آینده مضوع را خاتمه دهید و اقدام قضائی را در مرحله آخر قرار دهید.