چگونه سو رفتار مرد را در دادگاه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۱ #12585922

باسلام
درچه صورتی وباچه شرایطی می توان سورفتارمردرادردادگاه صادرکرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شهادت شهود . ارائه فیلم یا صدا ( البته این دو مورد دلیلی نیست و فقط می تواند در علم قاضی موثر باشد ) ارائه رای کیفری مبنی بر ضرب و شتم و توهین و فحاشی ، اسکرین شات از پیامهای ارسالی که حاوی توهین و تهدید و فحاشی ها متعدد و بعضا رکیک باشد .

با سلام
بدرفتاری شوهر باید به حدی باشد که ادامه زندگی را برای شما غیرقابل تحمل کند .و اثبات آن بعهده شماست
فحاشی.توهین و تهمت.کتک کاری ضرب و وجرح به همراه گواهی پزشکی قانونی و مواردی از این قبیل

سوء رفتا شوهر بایدبه گونه ای باشد که ادامه زندگی را برای شما غیرقابل تحمل نماید

با سلام معمولا پرونده های مختلف توهین و اهانت و ضرب و جرح و گواهی های پزشکی قانونی از امارات و مستندات سوء رفتار و از موجبات عسر و حرج است.