رای دادگاه تجدیدنظر در خصوص یک ملک با قرار رد دعوی از دادگاه بدوی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۹ #12567055

سلام
طی یک ابلاغیه از طرف مسکن و شهرسازی در خصوص یک زمین به طرفیت بنده اینجانب در خرداد ماه به در جلسه دادگاه حاضر شدم لایحه خود را تنظیم کرده و در کنار آن یک سند محضری به دادگاه ارائه دادم در خصوص اینکه بنده هیچگونه ادعا و تصرفی در زمین نداشته و زمین مذکور در ید اینجانب نمیباشد...قاضی با توجه به بند ۴ ماده ۸۴ قرار رد دعوی را صادر کرد....اکنون سازمان مسکن و شهرسازی باز هم بدون هیچ مدرکی درخواست تحدید نظر داده با توجه به ماده ۳۴۸ و عدم توجه قاضی .حال سوال بنده این است که با توحه به اینکه بنده مدرکی ندارم که ثابت کنم چون زمین در ید بنده نیست و از طرف دیگر مسکن و شهرسازی فقط ادعای خود را تکرار کرده و هیچ مدرک جدیدی نیز ارائه نداده است بنده چه کار کنم؟؟ آیا دوباره همان سند محضری را ارائه دهم؟ آیا ممکن است رای دادگاه تجدید نظر برگردد؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لایحه ای تنظیم کنید و در ان موضوع دادخواست خواهان را بدون استناد به ادله جدید و مستند به خواسته تکراری که در خصوص آن سابقا رد دعوی صادر شده است را کتبا به مقام تجدید نظر اعلام کنید