امکان این که حکم جلبم صادر شده هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #12553176

سلام من خریدی مردم در یزد نتونستم همه چکهام و پاس کنم مبلغ ۱۰ ملیون مانده پلاک ماشینم قفل شده سوالم اینه من خوزستان هستم امکان این که حکم جلبم صادر شده هست؟ و اگ صادر شده من چون خوزستان هستم میتونم برم دادگاه خوزستان یا نه ؟ امکان جلب هست؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : با توجه به ثقوانین جدید چک و نحوه شکایت از ضصاحب حساب که در مخل برگشت چک قابل پیگیریست و توجه به این نکته که اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید دارنده چک در محل برگشت چک ^میتواند شکایت نماید و در سامانه ثنا به اطلاع شما خواهذ رسید و جنانجه در دادگاه مدکور حاضر نشوید رای غیابی مبنی بر محکومیت شما صادر خواهد شد و در ادامه اگر اعتراض نکنید به قسمت اجرا ارجاع داده خواهد شد و پس از گذشت مراحل قانونی جلب شما صادر ونیابتا به دادگاه محل اقامت شما ارسال و در محل اقامت خودتان جلب میشوید که متاسفانه در چنین وضعیتی هیچگونه موارد توقف اجرا به شما تعلق نمیگیرد تا جایی که به دادگاه اصلی بروید و در آن دادگاه مواردی متصور است که مانع اجرا شود . لذا پیشنهاد این حقیر توجه به ابلاغیه های سامانه ثنا داشته باشید و اگر هر دادگاهی شرکت نکردید حتما حتما در زمان صدور اجراییه مواردی که به اطلاع شما میرسد را رعایت بفرمایید( در باب معرفی مال یا درخواست قبول اعسار )