از من با عنوان خیانت در امانت شکایت شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۸۳۲ #12543437

بنده در یک شرکتی مشغول به کار بودم پس از این که از شرکت بیرون اومدم بعد از چند ماه که از حقوق من خبری نشد به اداره کار شکایت کردم، شرکت هم در مقابل از من به جرم خیانت در امانت شکایت کرد، هیچ مبلغی به من داده نشده بود، حتی بعد هم با من تماسی گرفته نشده بود که شما به شرکت بدهکار هستید من ۱۱ سال سابقه کار تو شرکتهای پخش دارم و در هیچ شرکتی هم به مشکل برنخوردم الان برای من قرار جلب به دادرسی صادر شده یک سری مدارک من به کارشناس دادگستری دادم که بعد از روی همون مدارک شاکی عینا همون مستندات را ساخت با نامه نگاری از طرف دادسرا برای شرکت پشتیبان نرم افزار شرکت ثابت شد که مدرک شاکی ساختگی است ولی متاسفانه قاضی دادرسی اهمیتی به این موضوع ندادند.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیانت در امانت به معنای این است که چیزی به شما به عنوان امانت سپرده شده باشد و شما بر خلاف مورد توافق از استرداد امانت خودداری کرده و یا برخلاف امانت آنرا به ضرر مالک استعمال، تصاحب ، تلف و یا مفقود نموده باشید اگر اینگونه نبوده در مرحله دادگاه از خود دفاع و درخواست کارشناسی هیات کارشناسی بنمایید.

در دادگاه از خود دفاع کنیدو درخواست کارشناسی مجدد مدارک را نمایید و چنانچه باز محکوم شدید درخواست تجدید نظر کنید.