برای دادن وکالت طلاق به زوجه آیا حضور زوجه در دفترخانه و اصل سند ازدواج لازم است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۵ #12530070

سلام

آیا برای طلاق توافقی زوج می تواند بدون نیاز به حضور زوجه و در اختیار داشتن اصل سند ازدواج به دفترخانه مراجعه کند و به زوجه وکالت دهد که زوجه خودش بتواند برای طلاق توافقی بدون نیاز به حضور زوج اقدام کند ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله میتواند با اعطا وکالت انجام شود

با سلام ،زوج می تواند . با اعطاء وکالت اینکار صورت می پذیرد

با درود
خیر خصوص ایشان الزامی نیست و در صورت وکالت خود ایشان می‌تواند اقدام کند.

زوج می‌تواند به زوجه حتی در صورت عدم حضور وی جهت طلاق وکالت دهد البته با توجه به اینکه در متن وکالت‌نامه به سند نکاح اشاره می‌شود وجود سند لازم می‌باشد

بله در اعطای وکالت رویه به این نحو است که به حضور موکل نیاز نیست و میتوانید شخصا به همراه سند نکاحیه در دفاتر اسناد رسمی به زوجه وکالت در طلاق دهید.

اگر به یک متن واحددر خصوص شرایط اعطاء وکالت توافق کرده اید حضور زوجه نیاز نیست

با سلام
جهت اعطای وکالت در طلاق به زوجه نیازی به حضور ایشان در دفترخانه نیست و اصل سند ازدواج و یا رونوشت آن باید باشد