خریداری ملک با وکالت بلاعزل

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۱ #12490

سلام ، حدود سه سال پیش ملکی را بصورت وکالتی (بلاعزل) خریدم . فروشنده نمیخواست خانواداش باخبر شوند. حالا که میخواهم ملکم را بفروشم .خانواداش مرا تهدید میکنند . میگویند ما میتوانیم بگوییم فروشنده دیوانه بوده و فریب خورده. آیا باید تهدیدشان را جدی بگیرم؟ آیا باید وکیل بگیرم؟ (فروشنده کاملا سالم و دارای خانواده است)،،خواهشمند است در اسرع وقت پاسخ دهید .متشکرم.

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در این خصوص مشکلی برای شما بوجود نخواهد آمد و در حال حاضر شما مالک قانونی ملک میباشید.اگر آنها شکایتی میبن بر دیوانه بودن فروشنده داشته باشند باید به دادگاه مراجعه کرده و طرح شکایت کنند.دادگاه فروشنده را به پزشکی قانونی فرستاده  و در آنجا معاینه میشود.در صورت اینکه مجنون نباشند دعوا رد شده و مسموع نخواهد بود.در هر حال شکایت از طرف شاکی باید ثابت شود .موفق باشید