دسترسی به فایلهای صوتی مکالمه تلفنی رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۲ #12464083

سلام .وقت بخیر
(نقل از خانم ) : بنده چند سال قبل با فردی که ، موقعیت فرهنگی (استاد دانشگاه ) و اجتماعی بالائی داشت و دارد . آشنا شدم .
متاسفانه : بعد از مدتی متوجه شدم . ایشان به تمامی مکالمات و تمامی افرادیکه جزو شماره های ذخیره شده Contact در گوشی و سیم کارت هستند و حتی به محتوی نرم افزارهای پیام رسان بنده دسترسی دارند.
هر چند وقت ، نشانه های بسیاردقیقی از متن گفتگوهای بنده و حتی رد و بدل شدن فایلهای ارسالی و دریافتی رابصورت شفاعی به بنده گوشزد میکردند .
حتی با تعویض سیم کارت ها و حتی تعویض گوشی ها به نتیجه نرسیدم .
و حال دچار آزار روحی و روانی گشته ام . چون به هیچوجه حریم خصوصی خود را نمیتوانم حفظ کنم .
لطفا : مرا راهنمائی فرمائید . با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع تحت عنوان دسترسی غیرمجاز به داده ها قابل شکایت است.

درود
در صرت اطمینان و امکان اثبات جرم ، موضوع تحت عنوان دسترسی غیر مجاز به داده های شخصی قابل تعقیب قضایی است .

بادرودوسلام می توانید طرح شکایت نمایید.

درود
به جرم دسترسی غیر مجاز به داده و سامانه می توانید شکایت کنید.

باسلام
احتمالا گوشی شما هک شده است میتوانید شکایت نمایید

سلام تحت عنوان دسترسی غیرمجار قابل شکایت است

به اتهام دسترسی به داده غیر مجاز می توانید شکایت نمایید و اگر این داده ها را افشا نموده می توانید تحت هر دو عنوان شکایت نمایید