ساخت غیر مجاز همسایه و صدور حکم تخریب

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷,۴۳۶ #12462

با سلام
خانه مجاور ما دارای بالکن غیر مجاز بوده و در ملک اینجانب که ساکن هستیم آشغال پرتاب میکند با توجه به این که در حین ساخت رضایت ما را در مورد ساخت غیر مجاز گرفته است ممکن است از آن شکایت و حکم تخریب را گرفت؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به عنوان مزاحمت و دیگر عناوین می توانید شکایت کنید

از بعد مقررات ساخت شهرداری قابل شکایت است در خصوص اقدام همسایه نیز می توانید به جرم مزاحمت شکایت کنید

بسمه تعالی : چون اینگونه رضایت ها قابل رجوع نمیباشد بنابرین اگر رضایت دادید قابل شکایت از نظر ساخت و ساز نیست ولی با عناوین دیگری بله میتوانید . البته لزوم اجازه شما ثبت شدن در پرونده شهرداریست . در کل اینکه شما از ساخت بالکن اعلام رضایت کردید از ریختن زباله و مزاحمت که اعلام رضایت نکردید؟

بله شما میتوانید به دلیل ساخت و ساز غیر مجاز و ایجاد مزاحمت برای شما از ایشان شکایت کنید و در نهایت حکم تخریب را دریافت نمایید و رضایت شما در ساخت غیر مجاز ملاک و موثر نخواهد بود.موفق باشید