راه حلی هست که بشه بخاطر فروختن طلاجات شکایتی مطرح نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۷ #12453106

سلام خدمت عزیزان زحمتکش
اگر زوجه اقرار به فروختن طلاجات کند و دادگاه نیز طلاجات رو بعنوان هبه ندانسته باشد و زوج بتواند پول طلاجات را پس بگیرد با هر دلیل و مدرکی آیا میتوان بعدا به جرم خیانت در امانت زوجه را شکایت کرد؟
بدلیل اینکه زوجه بدون اجازه زوج اقدام بفروش طلاجات نموده و در دادگاه نیز اقرار بفروش کرده و پول طلاجات را پرداخته میشه بعنوان رد مال یا خیانت در امانت شکایت کرد؟
اگر نمیشد راه حلی هست که بشه بخاطر فروختن طلاجات شکایتی مطرح نمود؟
لطفا کامل جواب بدین سپاسگذارم

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه اعلام داشتید در دادگاه مشخص شده است طلاها هبه نبوده اند اما متعاقبا مبلغ طلاها را دریافت داشته اید لذا به نظر امکان طرح شکایت خیانت در مانت را ندارید

با سلام
اقدام زوجه به فروش طلاها خیانت در امانت محسوب نمی شود و اقرار ایشان نیز منجر به صدور حکم به نفع شما مبنی بر دریافت پول طلاها شده ولیکن این امر بابت خیانت در امانت یا هیچ نوع شکایت دیگری را باز نخواهد کرد.

دوست گرامی شما مشخص کرید که در دادگاه اثبات شده آن طلاها هبه نبوده و تنها امانت بوده و این نکته را توجه داشته باشید که ید امین امانی است و تنها در صورت تعدی و تفریط ید وی تبدیل به ید ضمانی می شود و می توانید به جرم خیانت در امانت از ایشان شکایت کنید با توجه به اینکه فرموده اید ایشان پول طلاهارا هم پس داده اند بعید است بتوانید بعدا به جرم خیانت در امانت از ایشان شکایت کنید
موفق باشید

سلام

طلاجات در دست زوجه هبه و جز مایملک ایشان بوده اند و اختیار و حق فروش آنها را داشته اند و نیازی به کسب اجازه از زوج نداشته لذا نمی توانید علیه ایشان از بابت فروش طلاجات اقدام حقوقی یا کیفری کنید.