اگر شکایت از زوجه کنم که قبل ازدواج باکره نبوده ایا دادگاه گواهی که از دکتر به جز پزشک قانونی و بدون حضور بنده گرفته شده را قبول می کند یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۲ #12380580

با سلام
همسر بنده قبل از عقد و در دوران خواستگاری بدون درخواست من و با میل خودش گواهی بکارت از یکی از پزشکان اوردند اما بعد از عقد با توجه به رابطه نسبت به این قضیه شک دارم و اینکه مطمئن نیستم ایا ایشان با دادن رشوه به دکتر این گواهی را گرفته یا خیر؟
سوال من این است که اگر شکایت از ایشان کنم که قبل ازدواج باکره نبوده ایا دادگاه گواهی که از دکتری به جز پزشک قانونی و بدون حضور بنده گرفته شده را قبول می کند یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه بعد از عقد بین شما و همسرتان ارتباط برقرار شده است تشخیص این امر که ایشان قبل از دوران عقد باکره بودند یا خیر امکان پذیر نیست.

سلام
گواهی بکارت در دو نسخه صادر میشود که هر دو نسخه توسط زوج امضا شده و یکی از نسخ نزد پزشک بایگانی میشود و گواهی بدون امضا زوج فاقد اعتبار است...